ALKUPERÄINEN JAPANILAINEN REIKIHOITO

Alkuperäinen Japanilainen Reikihoito on luonnonmukainen, kokonaisvaltainen mielen ja kehon energia hoitomuoto.

Reiki tasapainottaa elämänvoimamme, jolloin kehon omat parantamismekanismit pääsevät toimimaan kunnolla. Se poistaa tehokkaasti stressiä, harmonisoiden ja rentouttaen, kehoa ja mieltä.

Kaikki koetut asiat olivat jääneet syvälle kehoni muistiin ja kerääntyneet hermostooni sekä suolistooni aiheuttaen jatkuvan  ylivireystilan. Sympaattinen hermostoni kyllästi kehoni loppumattomalla stressihormonipommituksella.

Reiki poisti kehostani välittömästi stressiä ja auttoi unettomuuteeni rentouttaessaan lihakseni syvältä. Se poisti valtavia tunne- ja energiatukkeutumia kehostani, joita syvälle mieleeni ja kehooni hautaamani asiat olivat aiheuttaneet.

Alkuperäinen Japanilainen Reikihoito oli yksi ensimmäisistä asioista, joka auttoi minua kohti kokonaisvaltaista mielen ja kehon eheytymistä.  

Mieleni kuohunta lakkasi ja pystyin kuulemaan rauhoittuneen sydämeni sykkeen ja syventämään pinnallista pelokasta hengitystäni. Kroonisesti nyrkkiin pusertuneet käteni ja yhteen purrut hampaani ovat jännityksien poistuessa löytäneet luonnollisen tavan olla.

Reiki avasi mieleni lukkoja ja uskalsin toimia ilman alkoholia. Reikin ansiosta uskalsin myös lähteä käsittelemään mieltäni sairastuttavat asiat.  Alkuperäinen Japanilainen Reiki toi elämääni tasapainoa, harmoniaa ja iloa.

Alkuperäisen  Japanilaisen Reikin perushoito tehdään kevyenä kosketushoitona, jolloin  keho käydään kokonaisvaltaisesti läpi, hoitajan välittäessä käsistään energiaa erilaisiin pisteisiin keholla. Hoidettava rentoutuu vaatteet päällä hoitopöydällä.

Olen opiskellut Alkuperäistä Japanilaista Reikiä Kari Pauluksen johdolla. Tällä hetkellä syvennän matkaani opiskelemalla Reiki opettajaksi.

Takanani ovat kurssit -Reiki 1 , -Reiki 2, -Japanilaiset Tekniikat

Kuulun Usui Reiki Ryoho- yhdistykseen ja sen hoitaja listalle. Yhdistys vaalii  ja opettaa japanilaisen Mikao Usuin Reikin kaikkia eri osa-alueita. Alkuperäinen Japanilainen Reiki on Mikao Usuin (1865-1926) elämäntyönään kehittämä persoonallinen tyyli. -Henkisyys, -auttaminen, -hoitotekniikat sekä- hyväntekeväisyys muodostavat yhdessä Reikin Tien. Yhdistys järjestää myös kertauspäiviä ja Reiki -iltoja, jolloin voin syventää osaamistani.

Usui Reiki Ryoho- yhdistys Usui Reiki Ryoho-yhdistys

Työskentelen Rovaniemellä. Jos kiinnostuksesi kokeiluun heräsi otathan yhteyttä 040-417 2378 1h/65€

Kauneinta Valoa päivääsi <3