KESÄTAUKO

Viimeiset kuukaudet ovat olleet vauhdikkaita.

Aloitin uuden työn. Sen lisäksi yritän viedä Ketun Henkeä eteenpäin. Se on muutakin, kuin tämä blogi se on osa-aikaista yrittäjä elämää täysipäiväisen työn ohessa. Opiskelen Traditionaalisen Japanilaisen Reikin opettaja koulutuksessa. Sen lisäksi aloitin Unelmabisnes koulutuksen.

Molemmat opinnot vievät aikaa tehtävien sisäistämisen ja harjoitteiden myötä. Unohtamatta Reiki opiskelussa paikallaolovelvoitteita, jotka yleensä osuivat viikonloppuihin jotka ovat ainoat vapaat hetkeni.

Rakastan kirjoittamaista ja blogaaminen on ollut minulle todella tärkeää mutta kerran viikossa päivittyvä blogi on liikaa voimavaroilleni tällä hetkellä, kun minulla on menossa myös suurempi kirjoittamiseen liittyvä henkilökohtainen projekti.

Vuorokaudessa on rajallinen määrä tunteja ja kotona odottaa aina myös iloisena häntää heiluttava Ulla jonka kanssa minulla on tarve samoilla metsissä.

Päätös ei ole helppo, sydäntä särkee jo nyt, niin paljon minä rakastan kirjoittamista mutta tämä on ainoa mistä voin luopua hetkeksi muista en pysty.

Kiitos, että olette lukeneet ja kommentoineet ahkerasti tekstejäni. Palaan uusin voimin jakamaan mietteitäni kesätauon jälkeen 🙂

Kauneinta valoa päivääsi <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *