KETUN HENKI INARI KAMI

Alkuperäisen Japanilaisen Reikin kurssilla kuulin tarinan siitä kuinka joskus, vaikkapa hoitaessa, saattaa tulla tunne, kuin jotain suurta saapuisi paikalle. Tuota hetkeä kutsutaan Japanissa Inari Kamiksi. Ketun Hengeksi.

Tuo uskomaton voima käänsi elämäni suunnan 2013.

Vapauden Nainen oljyvarityo by Riikka-Lea

Vuonna 2016 maalatessani 16 tuntia tauotta taulua naisesta, joka lähtee kävelemään pois pimeydestä kantaen sateenkaarta päänsä päällä, en vielä tiennyt miten merkittävää osaa tuo taulu tulisi näyttelemään elämässäni. 2017 keskellä yötä heilahtaessani, kuin jousi sängyssäni suoraan istumaan, näin silmissäni maalaamani taulun. Samassa hetkessä huuliltani purkautui huuto ”Siinä minun logoni”. Siltikään en ymmärtänyt vielä kaikkia paloja. Kuinka Nainen sateenkaaren kanssa voisi yhdistyä Ketun Hengen nimeen?

Vuonna 2017 loin Ketun Hengen auttamaan ja inspiroimaan ihmisiä.

Inari on Japanissa suosittu Kami, jolle on omistettu kymmeniä tuhansia pyhäköitä. Perehtyessäni syvemmin Inari Kamiin (Ketun Henki) törmäsin tietoon, että Inari esitetään myös naisen muodossa.

Miettiessäni Ketun Hengen logoa ihmettelin suuresti kuinka mieleeni tuli aina valkoinen kettu. Kun luin Inari Kamista sain tietää, että Shintolaisuus ei juurikaan suosi laajalle levinnyt käsitystä Inarista Ketun muotoisena henkenä mutta Inarin ketut, Kitsunet, ovat puhtaan valkoisia ja toimivat hänen lähettiläinään.

Pikkuhiljaa kaikki palaset olivat kohdallaan. Näin siis nimi, joka pysäytti sydämeni lyönnin, nostatti kylmät väreet kulkemaan kehollani, laajensi tunteeni rakkauteen ja ihmetykseen kesken kurssin, on juuri se, joka kuvaa missiotani täysin osuvasti.

Yksilön hyvinvointi luo maapallon hyvinvoinnin.

Maailmassamme ei ole olemassa erillisiä polkuja on vain tie, jota kävelemme kukin tavallaan samaan suuntaan. Matkallaan voi löytää Ketun Hengen, Inari Kamin, rinnalleen kulkemaan.

Näiltä sivuilta löytyy artikkeleita ja oivalluksia Itsensä Rakastamisen taidosta sekä Alkuperäisetä Japanilaisesta Reikistä. Toivon, että oma kokemukseni ja pohdiskeluni voi antaa erilaisia näkökulmia sinullekin ja ehkä avata oivalluksen ovia ☺️

Minä uskon vakaasti siihen, että kun ihminen oppii rakastamaan itseään ja huomaa kuinka arvokas ja kaunis hän on juuri nyt, juuri tänä hetkenä, hänen maailmansa täyttyy elämän suurimmasta voimasta nimeltä Rakkaus.

Rakkaudella Riikka-Lea