REIKI ON…

Reiki on rakkautta. Se on aktiivista myötätuntoa kaikkea elollista kohtaan. Se on omien tunnemyrskyjen kohtaamista ja sallimista. Se on hiljaista hyväksyntää ja kahleetonta olemista. Reiki on elämäni valo. Tie,joka johdattaa minua eteenpäin läpi omituisten olotilojen, muistojen. Pimeyden kanjonien. Syvien rotkojen, joita sielun pimeäksi yöksi sanotaan.

Reiki on hetki, kun sydän aukeaa. Reiki on ykseyden kokeminen. Yhteys kaikkeen elolliseen. Se on hetki jolloin koet niin suurta rakkautta, että pakahdut. Reiki on lempeää voimaa. Se on matka oman voiman löytämiselle. Voiman, joka kumpuaa meistä, harastamme. Se on matka oman ymmärryksen kasvattamiselle.

Reiki on keskitie, jolla horjut eteenpäin löytäen itsesi välillä ääripäistä. Reiki on voima, joka palauttaa sinut aina lempeästi takaisin kasvamaan, kuuntelemaan itseäsi. Oppimaan ja ymmärtämään. Reiki kannustaa löytämään, se valaa sinuun rohkeutta ja uskallusta. Reiki on päivieni ilo ja öideni lohtu. Reiki on ykseys ei koskaan erillisyys.

Reiki on tunne suuremmasta, toive eheytymisestä. Reiki on kaikkea tätä ja sitä kaikkea mitä voi vain kokea ei sanoittaa. Reiki on kokemisen kauneus ja kamaluus. Reiki saa sinut itkemään vuolaasti vapauttaessaan patoutuneita syvälle painettuja tunteita. Se keventää olosi kyynelien virrassa. Se kertoo, että on oikein itkeä. Reiki antaa sinulle voimaa kohdata tuskasi. Se on sallimista. Se on oven avaus eheytymiselle ja itsensä kohtaamiselle.

Reiki on henkinen harjoite. Se on syvempi ymmärrys. Jokainen kerros, jonka uskallamme käydä läpi kuljettaa meitä aina vain syvemmälle ja syvemmälle itseemme. Jokaisen kerroksen alla on aina uusi, laajempi osa meistä.

Reiki on halu sukeltaa syvälle itseen. Se on uteliasuus, joka kiidättää eteenpäin. Se on elämää, joka virtaa suonissa.

Ketun henki
Maciejowiec, Puola kuva Riikka-Lea

Reiki on kauneuden taju, vihreän kaikki sävyt. Kun Reiki värittää mieleni maisemaa näen siinä luojani kädenjäljen. Universumin koko kirjon ja syvyyden. Se ei saa minua pelkäämään vaan laajentumaan enemmän. Ymmärtämään oma rajattomuus suhteessa egooni ja rajoittuneisiin käsitteisiini.

Näen reikin luonnossa sen kaikissa muodoissa ja luoduissa. Näen sen jokaisessa kohtaamassani ihmisessä, heidän sydämissään. Silmien takana loistavana välkkeenä. Näen sen heidän tavassaan puhua, toiveissa ja unelmissa. Reiki on elämänvoimaa ja ilman elämänvoimaa me emme voisi elää. Emme olla tietoisia. Reiki on puhdasta Ki tä ja reiki on puhtainta rakkautta, kyselemättä tuomitsematta ja jakamatta.

Reiki on muutosvoimaa puhtaimmillaan. Muutos on aina eteenpäin vievää. Eämä on jatkuva muutos itse eikä virtaa voi koskaan padota. Reiki on avain ja alullepanija, elämän jatkumo ja kirkkain tähti. Reiki on tie ja Reiki on opas tuolla tiellä. Reiki on muutoksen alku ja loppu. Se on luomisvoima, synnyttäjä ja poistaja. Reiki on kuolema ja elämä. Kuole vanhalle synny uudelle. Se on ikuinen jatkumo. Reiki on virtaavaa elämänenergiaa.

Reiki on toivotus

Kauneinta valoa päivääsi <3

Yksi ajatus artikkelista “REIKI ON…”

  1. Reikistä minulla ei ole itsellä kokemusta. Mutta muihin hoitomuotoihin on tullut tutustuttua. Tämän olen kuullutkin, että reiki keventää oloa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *