Alkuperäinen Japanilainen Reiki

REIKILLÄ MAAILMANLAAJUINEN KÄYTTÄJÄKUNTA

Käsillä hoitaminen on yhtä vanha taito kuin elämä itse. Se pystytään jäljittämään historian alkuhämäriin asti ja sitä on tehty jokaisessa alkuperäisheimossa, kauan ennen kirjoitettuja tietoja. Niin se on ollut ja on edelleen meillä täällä suomessakin kansanparannuksen osana.

Meillä kaikilla on tuo myötäsyntyinen kyky hoitaa käsillä. Mieti itseäsi tilanteessa, jossa satutat itsesi. Osut olkapäälläsi oven karmiin. Mikä on ensimmäinen vaistomainen teko minkä teet? Kyllä, sinä nostat toisen kätesi ylös ja hierot olkapäätäsi.

Reiki on levinnyt ympäri maailmaa koska se on helppo oppia ja omaksua. Kun olet saanut kurssilla viritykset, reijut, jotka avaavat energian virtauksen sinussa, pysyvät kanavat auki koko elämäsi.

Reikiä pystyy siis tekemään missä ja milloin vain. Sen yksi suurimmista minua kiehtovista ominaisuuksista on se, että pystyn hoitamaan sillä itseäni. Vaikka linja-autossa istuessa. Käteni liikkuvat aina mukanani. Helpotan sillä stressiä, pelkotiloja ja kipua. Monesti hartioitteni ollessa jumissa jännityksistä taikka kirjoittamisesta niin mikäpä sen parempaa. Ei tarvitse tilata hierojalle aikaa lasken vain käteni vain olkapäilleni ja annan reikin hoitaa.

Reikin virtaus tuntuu aina rauhoittavalta. Se saattaa kihelmöidä lempeästi. Joskus tuntuu suurtakin lämpöä, kun reiki virtaa fyysiseen olemukseemme. Joskus saattaa tuntua kylmältä. Aina sen vaikutus on silti eheyttävä. Reikissä ei ole mitään sellaisia elementtejä mitkä voisivat vahingoittaa sinua millään tavalla. Reiki on kokemuksellinen hoito ja jokainen kokee se omalla tavallaan. Ei ole oikeita tai vääriä kokemuksia. On vain kokemuksia.

Kehotankin ihmisiä aina kokeilemaan vain siten voit muodostaa oman mielipiteesi tuosta asiasta ja siitä miltä se sinusta tuntuu. Auttaako se sinua vai eikö auta? En markkinoi reikiä missään kymmenen kerran sarjoissa. Ihmiset tulevat takaisin hoitoon, koska kokevat saavansa siitä hyötyä.

Reikihoidossa asiakas asettuu vaatteet päällä hoitopöydälle. Yleensä laitan rentouttavaa musiikkia soimaan. Hoidon voi myös asiakkaan toivomuksesta tehdä täydellisessä hiljaisuudessa. Reiki on aina asiakas lähtöistä hoitamista. Hoito aloitetaan laskemalla kädet kevyesti kasvoille. Sillä tavalla käymme läpi koko kehon energiakeskukset ,chakrat, edeten kohti varpaita. Tämän jälkeen on vuorossa selkäpuoli. Hoito kestää tunnin verran.

Vaikka mainitsin ylempänä, että jokainen kokee hoidon eritavalla on hoidoissa yhteneväisä vaikutuksia, joita pystytään listaamaan. Rentoutuminen, onnellisuuden tunne, rakkaudellisuus, lisääntynyt myötätunto, rehellisyys itselle. Luovuuden lisääntyminen vain muutamia mainitakseni.

Maailmanlaajuisesti reikin harjoittajia on hyvin karkeasti arvioiden satoja tuhansia. Mikä mahtaa olla määrä annetuille hoidoille ja apua saaneille ihmisille? Vaikutuksista on tietoa vuosikymmenien ajalta. Kukaan ei silti ole koskaan raportoinut yhtään reikikuolemaa eikä reikihoito aiheuta sivuvaikutuksia. Kenellekään ei ole kasvanut häntää eikä sorkkia.

Reiki levisi Japanista maailmalle sivuuttaen manteireiden ja maiden rajat. Välittämättä ihmisten poliittisista tai uskonnollisista mielipiteistä. Sitä käyteään ympäri maailmaa kaikissa yhteiskuntaluokissa. Sillä on satoja tuhansia käyttäjiä päivittäin. Se jatkaa leviämistä helppoutensa ja helpon omaksuttavuutensa ansiosta.

Mutta suurin syy lienee kuitenkin on sen teho. Se leviää koska ihmiset ovat huomanneet sen hyvää tekevän vaikutuksen.

Eikö juuri niin käy kaikille rakkaudellisille asioille. Ne koskettavat ihmisiä ympäri maailmaa tuoden helpotusta ja valoa synkkään hetkeen. Siksi ne jatkavat voittokulkuaan vuosisadoista toiseen, häviämättä.

Kauneinta Valoa Päivääsi <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *